Как да видите профил в Snapchat — 2022

Ако искате да видите нечий моментен резултат, трябва да видите неговия профил в Snapchat.



Ако сте приятели с човека в Snapchat, вие също ще можете да видите други показатели.

Тези показатели включват разстоянието им от вас, изображения/видеоклипове, които се запазват в чат, прикачени файлове в чат и др.



Най-важният показател е моментна оценка на лицето защото ще можете да видите колко време са прекарали в Snapchat.

Освен това ще можете да кажете на колко хора изпращат снимки.



В това ръководство ще научите как да преглеждате профил в Snapchat, как да преглеждате своя Snapchat профил и дали можете да видите нечий профил, без да го добавяте.

  1. Как да видите профил в Snapchat
  2. Как да видите вашия Snapchat профил
  3. Можете ли да видите нечий профил в Snapchat, без да го добавяте?

Как да видите профил в Snapchat

За да видите профил в Snapchat, трябва добавете потребителя като приятел първо.

След като добавите потребителя като приятел, ще можете да видите неговия профил, като отворите чат с него и докоснете неговия Bitmoji.

След като докоснете техния Bitmoji, профилът на потребителя ще се отвори.

ще можете да видите информация за техния профил като тяхното име, потребителско име и др.

Въпреки това, все още може да не можете да видите техния моментен резултат.

Можете да видите само оценката на потребителя ако сте общи приятели.

Ако потребителят не ви е добавил обратно като приятел в Snapchat, резултатът му няма да се вижда.

По същия начин можете да видите местоположението на потребителя само ако сте общи приятели.

По подразбиране само вашите приятели в Snapchat ще могат да видят местоположението ви на картата за моментални снимки.

Въпреки това, по-долу е ръководство стъпка по стъпка за това как можете да видите профил в Snapchat.

1. Добавете потребителя като приятел

Първо, отворете Snapchat и влезте в акаунта си, ако все още не сте го направили.

След като сте в Snapchat, докоснете иконата на профила със знак +.

Иконата на профила със знак + ви позволява да добавяте приятели в Snapchat.

Също така ще можете да видите хората, които наскоро са ви добавили, и списък с хора, които можете да добавите бързо.

На страницата Добавяне на приятели трябва добавете потребителя като приятел ако вече не сте го направили.

Ако вече сте добавили потребителя като приятел, можете да пропуснете тази стъпка.

Това е така, защото можете да видите нечий профил в Snapchat само ако го добавите като приятел.

Потърсете потребителското име на лицето, което искате да добавите.

Тогава, докоснете Добавяне да добавите човека като приятел.

Това ще изпрати известие до лицето, че сте го добавили като приятел.

Сега ще трябва да изчакате човекът да ви добави обратно, ако искате да видите всичко в неговия профил.

2. Отворете чат с потребителя

След като добавите потребителя като приятел, той ще се появи във вашите чатове.

Докоснете иконата за чат в долната лента за навигация, за да отидете на вашите чатове.

След това ще видите потребителя, който току-що сте добавили, в горната част на списъка си за чат.

За да видите профила на потребителя, трябва да отворите чат с него.

Докоснете потребителя за да отворите чат с тях.

3. Докоснете Bitmoji на потребителя

След като отворите чат с потребителя, ще кацнете на екрана за чат.

На екрана за чат можете да им изпратите съобщение или снимка.

В горната лента за навигация ще видите Bitmoji на потребителя.

Ако те не са добавили Bitmoji, ще видите силует като техен Bitmoji.

Ще видите и името на потребителя до него.

Докоснете техните Bitmoji в горната лента за навигация.

Преминете към последната стъпка, за да научите какво ще можете да видите в потребителския профил.

4. Вижте профила на потребителя

След като докоснете техния Bitmoji, ще попаднете в профила на потребителя в Snapchat.

В техния профил в Snapchat ще ги видите име и потребителско име.

Ако потребителят ви е добавил обратно като приятел, вие също ще можете да видите неговия резултат и местоположение.

Въпреки това, ако те не те добави обратно като приятел, техният моментен резултат и местоположение ще бъдат скрити от вас.

Следователно трябва да изчакате потребителят да ви добави обратно, за да ги видите.

Като каза това, ако все още не можете да видите местоположението на потребителя, това означава, че той може да го е ограничил до няколко свои приятели.

В противен случай може да са неактивен в Snapchat за дълго време.

Накратко, ще можете да видите резултата и местоположението на потребителя само ако сте общи приятели.

Успешно научихте как да видите профил в Snapchat!