Как да видите историята си на гледане в TikTok — 2022

Случайно обновихте ли страницата си за вас, докато гледате видеоклип?



Ако сте го направили, може да искате да знаете видеоклипа които за последно сте гледали.

Може да бъде предизвикателство да намерите видеоклипа, който сте гледали последно, ако не ви е харесал.



Въпреки това, ако ви е харесало видеото , можете да го намерите във вашите харесани видеоклипове.

За да направите това, просто отидете до вашия профил и докоснете иконата на сърцето.



Ако не сте успели да харесате видеоклипа, трябва да използвате друг начин, за да го намерите обратно.

В платформи за социални медии като YouTube ще можете да видите историята си чрез раздела История.

Има ли обаче TikTok a Раздел История?

В това ръководство ще научите как да видите историята си на гледане в TikTok в 5 лесни стъпки.

Как да видите историята си на гледане в TikTok

За да видите историята си на гледане в TikTok, трябва да поискате своя файл с данни в приложението.

След като файлът ви с данни пристигне, изтеглете го, отворете файла с история на сърфиране на видео и ще можете да видите всички видеоклипове, които някога сте гледали в TikTok.

TikTok няма раздел История на гледане за разлика от други платформи за социални медии като YouTube.

Следователно, за да видите историята си на гледане, трябва поискайте вашия файл с данни в приложението TikTok.

След като го заявите, ще отнеме около 24 часа, за да пристигне и ще можете да го изтеглите.

Вашият файл с данни ще съдържа вашите лични данни, като списък с последователи, като списък, история на влизане и други.

Той също така съдържа а Файл с история на сърфиране на видео.

Във файла с хронология на сърфирането на видеоклипове ще можете да видите всички видеоклипове, които някога сте гледали в TikTok.

Ето 5 стъпки, за да видите историята си на гледане в TikTok:

  1. Отидете до Поверителност
  2. Навигирайте до Изтегляне на вашите данни
  3. Заявете файл с данни и го изтеглете след 24 часа
  4. Влезте в съществуващия си акаунт в TikTok
  5. Изтеглете вашите данни и отворете файла с хронология на сърфиране на видео

1. Отидете до Поверителност

Първо, отворете TikTok на мобилното си устройство.

Няма да можете да използвате TikTok на настолен компютър, тъй като не съдържа вашите настройки.

След като сте в TikTok, докоснете иконата Аз в долната лента за навигация.

Докосването на иконата Аз ще ви отведе до вашия профил.

В профила си ще видите три точки в горната лента за навигация.

Докоснете трите точки за да отворите менюто за настройки и поверителност.

След като докоснете трите точки, ще стигнете до менюто за настройки и поверителност.

В менюто ще видите няколко опции като Управление на акаунта, Поверителност, Сигурност и влизане и други.

Тъй като искате да поискате своя файл с данни, докоснете опцията за поверителност под заглавката на акаунта.

Това ще отвори настройките ви за поверителност, където ще можете да намерите вашата персонализация и данни.

Преминете към следващата стъпка, за да научите как да намерите вашата персонализация и данни.

2. Навигирайте до Изтегляне на вашите данни

След като докоснете Поверителност, ще се озовете на страницата за поверителност.

На страницата за поверителност ще видите три заглавия, включително Откриваемост, Персонализиране и данни и Безопасност.

Под заглавието Персонализиране и данни ще видите опцията Персонализиране и данни.

Докоснете опцията Персонализиране и данни за да видите вашата персонализация и данни в приложението.

Докосването на опцията Персонализиране и данни ще отвори Персонализиране и данни страница.

На страницата Персонализиране и данни ще видите три опции, включително персонализирани реклами, реклами от рекламни мрежи на трети страни и изтегляне на вашите данни.

Персонализираните реклами позволяват на TikTok да ви показва персонализирани реклами въз основа на вашата активност в и извън приложението.

Можете да деактивирате тази опция, ако не искате да виждате персонализирани реклами.

Второ, опцията Реклами от рекламни мрежи на трети страни позволява на рекламните мрежи на трети страни да ви показват реклами, използвайки ограничено количество от вашите данни.

И накрая, опцията Изтеглете вашите данни ви позволява да получите копие на вашите данни в TikTok.

Докоснете Изтегляне на вашите данни за да отидете на страницата Изтеглете вашите данни.

3. Заявете файл с данни и го изтеглете след 24 часа

След като докоснете Изтегляне на вашите данни, ще се озовете в раздела Заявка за данни.

В раздела Искане на данни можете поискайте вашия файл с данни по всяко време.

Ще можете да изтеглите своя профил (вашето потребителско име, снимка на потребителския профил, описание на профила, информация за контакт).

Също така ще можете да изтеглите своята активност (включително историята на гледане) и настройките на приложението.

Докоснете Искане на файл с данни за да поискате вашия файл с данни, след което изчакайте 24 часа, за да пристигне.

След като сте поискали своя файл с данни, докоснете раздела Изтегляне на данни.

Вместо бутона Изтегляне ще видите a Бутон за изчакване.

Бутонът Изчакване означава, че вашите данни все още се обработват от TikTok.

Вашият файл с данни обикновено ще пристигне в рамките на 24 часа.

Междувременно слезте от TikTok и направете нещо продуктивно.

След като вашият файл с данни пристигне, бутонът Изчакване ще бъде променен в бутон Изтегляне в раздела Изтегляне на данни.

Докоснете Изтегляне за да изтеглите вашия файл с данни.

Имайте предвид, че файлът ще бъде достъпен за изтегляне само за 4 дни, така че не забравяйте да го изтеглите възможно най-скоро.

Преминете към следващата стъпка, за да научите как да изтеглите файла си с данни.

4. Влезте в съществуващия си акаунт в TikTok

След като докоснете бутона за изтегляне, ще бъдете пренасочени към екрана за вход на TikTok (в браузър).

Влезте във вашия съществуващ акаунт в TikTok като използвате опцията, която сте използвали, за да го създадете.

Например, ако сте използвали Facebook, за да създадете своя акаунт в TikTok, докоснете Влезте с Facebook.

От друга страна, ако сте използвали Google, за да създадете своя акаунт в TikTok, вместо това докоснете Влезте с Google.

След като влезете, може да се наложи да потвърдите акаунта си.

Например, ако сте влезли с Facebook, трябва да потвърдите акаунта си във Facebook.

За да потвърдите акаунта си, докоснете Проверете и изтеглете бутон.

Това е задължителна стъпка, за да изтеглите вашите данни.

Преминете към последната стъпка, за да научите как да изтеглите данните си и да намерите историята на гледане в TikTok