Как да запазите чернови видео на TikTok в галерията — 2022

Запазването на видеоклип в TikTok като чернова е лесно, но можете ли да го запазите в галерията си?



Разнообразието от филтри, функции за редактиране, песни и други прави TikTok най-добрият основен избор за редактиране на видеоклипове.

Всъщност някои хора използват TikTok, за да редактират своите видеоклипове, като по-късно премахват водния знак от него.



Въпреки това, запазването на видео от TikTok във вашата галерия/ролка на камерата е малко сложно.

Това е така, защото има не е опция за да запазите видеото директно от екрана за редактиране.



Следователно много потребители на TikTok нямат представа как да запазят черновата си в галерията на телефона си, след като я редактират.

В това ръководство ще научите как да запазите чернови на TikTok в галерията на телефона си в 3 лесни стъпки.

  1. Как да запазите чернови видео на TikTok в галерията
  2. Мога ли да запазя чернова на TikTok?
  3. Как да продължа да редактирам чернова на TikTok?

Как да запазите чернови видео на TikTok в галерията

За да запазите чернови видео на TikTok във вашата галерия, първо трябва да отидете до него в профила си.

След това трябва да поверите видеоклипа и не забравяйте да активирате Запазване на устройството, преди да го публикувате.

Алтернатива е да запишете видеото с помощта на телефона си екранен рекордер.

Когато запазите чернова на TikTok, можете да я намерите под вашия профил.

За да редактирате черновата, просто трябва да я докоснете и след това да докоснете надписа.

Въпреки това, няма опция да запазите видеото директно в галерията на телефона си.

За да запазите видеоклипа, ще трябва да го публикувате.

Публикуването на черновата обаче означава, че видеоклипът ще бъде показан публично на вашите последователи и страницата „За вас“ на други потребители.

Ако не искате видеоклипът ви да е публично видим, ще трябва да го закриете.

За щастие, TikTok позволява на своите потребители да променят настройките за поверителност на своите видеоклипове.

По-долу е ръководство стъпка по стъпка за това как можете да поверите черновия си видеоклип в TikTok и да го запазите в галерията на телефона си.

Стъпка 1: Придвижете се до черновата на видеоклипа

Отворете TikTok > Вашият профил > Чернови.

Да започнем с, отворете TikTok на вашето мобилно устройство.

След това трябва да отидете до черновата на видеоклипа, която сте запазили в TikTok.

Ако не сте записали видеоклип, първо го запишете.

След това докоснете бутона Чернови, за да запазите видеоклипа във вашите чернови.

За да намерите своите чернови, докоснете иконата Аз в долната лента за навигация.

Това ще ви отведе до вашия профил, където ще можете да видите вашите видеоклипове.

На вашите видеоклипове ще видите правоъгълник с надпис „Чернови“.

Докоснете правоъгълника Чернови за да видите черновата(ите си).

Преминете към следващата стъпка, за да научите как да редактирате черновата, така че да можете да я запазите.

Стъпка 2: Докоснете черновата, за да я редактирате

Придвижете се до черновата, която искате да запазите > Докоснете черновата, за да я редактирате.

След като докоснете своите чернови, ще можете да видите списък с вашите чернови.

Черновите ви ще бъдат сортирани въз основа на наскоро редактирани.

Това означава, че ако наскоро сте редактирали чернова, тя ще бъде показана в горната част на списъка.

За да редактирате черновата, докоснете надписа на видеоклипа.

Ако не сте добавили надпис към видеоклипа, ще видите фразата Добавяне на надпис.

Можете също докоснете видеоклипа, за да го редактирате.

На екрана също ще забележите, че има опция за избор в горната лента за навигация.

Не докосвайте опцията Избор, тъй като тя е само за изтриване на видеоклипове.

Вместо това докоснете или видеоклипа, или надписа на видеоклипа.

Преминете към последната стъпка, за да разберете как да запазите черновата видео в галерията на телефона/ролката на камерата.

Стъпка 3: Поверете видеоклипа и активирайте Запазване на устройството

Кой може да гледа този видеоклип > Частно > икона X > Активиране на Запазване на устройството > Публикуване.

След като сте на екрана за редактиране, ще видите поле, където можете да добавите надпис към видеоклипа.

Ще видите и няколко други опции под него.

TikTok няма опция за запазване на черновата във вашата галерия.

За да го запазите във вашата галерия, първо трябва да го публикувате.

Ако обаче публикувате видеоклипа, без да променяте настройките му за поверителност, всеки ще може да го види.

Така че, преди да публикувате видеоклипа, трябва да промените настройките му за поверителност от публичен на частен.

Първо, докоснете раздела, който казва Кой може да гледа това видео.

След като докоснете раздела, ще има три опции, от които можете да избирате, включително Всички, Приятели и Частни.

Всеки означава, че всеки ще може да види вашето видео.

Приятелите позволяват само на вашите последователи, които следвате, да виждат видеоклипа ви.

Частно ви позволява само да видите видеоклипа.

Изберете опцията Частно за да поверите видеоклипа си, след което докоснете иконата X.

За да бъде запазен видеоклипът във вашата галерия, трябва да активирате Запазване на устройството.

Активирайте Запазване в устройството за да позволите на TikTok да запази видеоклипа на вашето устройство, след като го публикувате.

Ако не го активирате, видеоклипът няма да бъде автоматично запазен във вашата галерия и ще трябва да го запазите ръчно.

накрая, докоснете Публикуване за да публикувате видеото частно.

След като публикувате видеоклипа, той ще бъде запазен във вашата галерия.

Тъй като видеоклипът ви е частен, никой няма да може да го види освен вас.

Поздравления, успешно запазихте чернова видео на TikTok във вашата галерия!

Мога ли да запазя чернова на TikTok?

Да, обаче, можете да запазите само чернова на TikTok ако го публикуваш.

Ако не публикувате черновата, няма да можете да я запазите във вашата галерия/ролка на камерата.

Публикуването на чернова видео в TikTok позволява на всеки да го види.

Така че трябва да се уверите, че сте променили настройката му за поверителност от Всички на Частни, преди да го публикувате.

Уверете се, че сте активирали и опцията Запазване на устройството.