Как да изтриете изпратена снимка в Snapchat — 2022

Изпратихте ли снимка на някого, която не сте искали да изпратите?



Ако сте го направили, може би искате да го изтриете или отмените изпращането му преди човекът да го отвори.

Това е така, защото ако човекът вече е отворил снимката, може да е твърде късно да я изтриете.



Snapchat позволява на потребителите да изтриват снимки след актуализация през 2018г.

Преди актуализацията на потребителите не се дава възможност да изтриват снимки.



След актуализацията вече можете изтриване на снимки или съобщения от двете страни.

В това ръководство ще научите как да изтриете изпратена снимка в Snapchat.

Ще научите също дали можете да отмените изпращането на снимка и какво да направите, ако сте изпратили снимка на грешен човек.

  1. Как да изтриете изпратена снимка в Snapchat
  2. Можете ли да отмените изпращането на снимка?
  3. Какво да направите, ако сте изпратили Snapchat на грешен човек?

Как да изтриете изпратена снимка в Snapchat

За да изтриете изпратена снимка в Snapchat, намерете снимката, която искате да изтриете.

След това докоснете и задръжте щракването, след което докоснете Изтрий, за да го изтриете.

След като докоснете Изтриване, Snapchat ще го направи опитайте се да го премахнете от техните сървъри.

Когато изтриете снимка, тя ще бъде изтрита от двете страни.

С други думи, снимката ще бъде изтрита от вашия чат и чата на другия човек.

Най-добре е да изтриете снимка преди другият да го отвори.

Ако другият човек вече е отворил снимката, изтриването му няма да промени.

Ако на снимката пише „Доставено“, това означава, че човекът все още не го е отворил.

Ако обаче щракването е отворено, това означава, че лицето вече е отворило щракването.

Ако случаят е такъв, тогава твърде късно е да го изтриете, защото човекът вече го е видял.

Ето 3 стъпки за изтриване на изпратена снимка в Snapchat:

1. Намерете снимката, която искате да изтриете

Придвижете се до снимката, която искате да изтриете, след което я докоснете и задръжте.

Първата стъпка е да намерите снимката, която искате да изтриете.

Първо отворете Snapchat на мобилното си устройство.

След като Snapchat бъде отворен, докоснете иконата за чат за да видите вашите чатове.

В чатовете си отидете до потребителя, от когото искате да изтриете снимката.

След като намерите потребителя, докоснете го, за да отворете разговора си с тях.

Ако сте им изпратили снимка, ще видите червена стрелка с надпис „Доставено“.

Ако снимката се показва като Доставена, това означава, че потребителят не е отварян още го.

Това е добър знак, тъй като човекът не е видял снимката ви, така че все още можете да я изтриете, преди да я види.

Ако обаче снимката се показва като Отворена, това означава, че потребителят вече я е отворил.

Ако ключалката е отворена, все още можете да го изтриете за да го премахнете от чата.

Преминете към следващата стъпка, за да научите как да изтриете снимката.

2. Докоснете и задръжте щракването, след което натиснете Изтриване

Докоснете Изтриване, за да изтриете снимката.

Следващата стъпка е да докоснете и задръжте щракването.

След като натиснете и задържите щракването, на екрана ви ще се появи опция за изтриване.

Опцията за изтриване ви позволява да изтриете изпратената снимка.

Докоснете Изтриване за да изтриете снимката.

Ако сте докоснали опцията Изтриване за първи път, ще има изскачащо съобщение.

ще трябва докоснете Добре за да затворите изскачащото съобщение.

Изскачащото съобщение ви информира, че когато изтриете съобщение, Snapchat ще се опита да го премахне от техните сървъри.

Това обаче може да не работи винаги, ако потребителят има лоша интернет връзка или по-стара версия на Snapchat.

Като се има предвид това, изтриването на снимка ще работи почти през цялото време.

Следователно, ако сте изтрили доставена снимка, снимката ще бъде изтрит за постоянно , и потребителят вече няма да може да го отвори.

Въпреки това, ако сте изтрили отворена снимка, потребителят вече е видял снимката.

В най-лошия сценарий потребителят може вече да е отворил снимката и да е направил екранна снимка.

Ако случаят е такъв, тогава вече няма смисъл да изтривате снимката.

Преминете към последната стъпка, за да видите какво се случва, след като сте изтрили снимка.

3. Ще се покаже съобщение, че снимката е изтрита

Ако снимката е изтрита успешно, другият човек ще види x deleted a snap съобщение.

След като сте изтрили снимка, Snapchat ще покаже съобщение на другия човек, което го информира, че сте го изтрили.

Съобщението ще се прочете x изтри снимка , като x е името на лицето.

Например, ако името на лицето е lhw, съобщението lhw изтрил снимка ще бъде показано в чата.

Това означава, че снимката е изтрита успешно от двете страни.

Това обаче не гарантира че човекът не е видял снимката ви.

Ако на снимката пише Отворено, човекът вече е видял снимката ви, така че няма смисъл да я изтривате.

По същия начин, ако има x направил екранна снимка, това означава, че лицето направи екранна снимка на снимката, така че изтриването е безсмислено.

Като се има предвид това, все още можете да изтриете щракването, за да се отървете от отворената стрелка.

Успешно се научихте как да изтриете изпратена снимка в Snapchat!

Можете ли да отмените изпращането на снимка?

Да, можете да отмените изпращането на снимка в Snapchat.

През 2018 г. Snapchat въведе функция, при която можете да изтривате снимки и съобщения.

Тази функция ви позволява да отменете изпращането на снимки и съобщения които не си искал да изпратиш.

Можете да отмените изпращането на снимка, като я задържите и изтриете.

Трябва обаче да се уверите, че сте изтрили снимката преди човекът да го отвори.

Ако човекът вече е отворил снимката, е твърде късно да я изтриете.