Как да изтриете всички публикации във Facebook — 2022

Имате ли много стари публикации във Facebook?



Ако го направите, може да искате да ги изтриете, за да изчистите профила си във Facebook.

Изтриването на публикация във Facebook е лесно - просто отидете до публикацията и докоснете трите точки.



След това докоснете Преместване в кошчето, за да го изтриете.

Елементите в кошчето ви вече няма да се показват в профила ви във Facebook.



Освен това те ще бъдат автоматично изтрити след 30 дни — подобно на албума „Наскоро изтрити“ на устройства с iOS.

Въпреки това, ако имате много стари публикации, е трудно да изтриете всички поотделно.

За да ускорите процеса, трябва изтрийте ги групово.

С други думи, по-добре е да изтриете всичките си публикации във Facebook наведнъж.

В това ръководство ще научите как да изтривате всички публикации, масово изтриване на публикации и групово изтриване на публикации във Facebook.

Как да изтриете всички публикации във Facebook

За да изтриете всички публикации във Facebook, трябва да отидете до вашия профил и да докоснете трите точки.

След това отидете на страницата Управление на вашите публикации в дневника на дейността си и ще можете да изтриете всичките си публикации.

Можете да изтриете всичките си публикации, като ги преместите до кошчето.

Публикациите, които са в кошчето, ще бъдат изтрити след 30 дни.

Обаче публикациите, които са в кошчето няма да се показва във вашия Facebook профил.

За да изтриете завинаги публикациите, трябва да отидете до кошчето, да изберете всички публикации и да докоснете Изтриване.

Като алтернатива можете да оставите публикациите в кошчето и те ще бъдат автоматично изтрити след 30 дни.

Ето как да изтриете всички публикации във Facebook:

  1. Отидете на вашия Facebook профил
  2. Докоснете трите точки
  3. Изберете Дневник на дейността
  4. Докоснете Управление на вашите публикации
  5. Изберете всички публикации
  6. Докоснете Преместване в кошчето

1. Отидете на вашия Facebook профил

Първата стъпка е да отидете на вашия Facebook профил.

първо, отворете приложението Facebook и влезте в акаунта си.

Можете също да отворите Facebook на настолен компютър.

В това ръководство ще използваме приложението Facebook вместо настолната версия.

След като сте в приложението Facebook, докоснете иконата на менюто в долната лента за навигация.

Това ще отвори менюто, в което ще разделите няколко категории.

В горната част на менюто ще видите опция Вижте вашия профил.

Докоснете опцията Вижте вашия профил за да видите профила си във Facebook.

2. Докоснете трите точки

След като докоснете опцията Вижте вашия профил, ще се озовете във вашия профил във Facebook.

Страницата, до която искате да отидете, е дневникът на дейността.

За да направите това, първо трябва да отворите настройките на вашия профил.

До бутона Редактиране на профила ще видите три точки.

Докоснете трите точки за да отворите настройките на вашия профил.

3. Изберете Дневник на дейностите

След като докоснете трите точки, ще стигнете до настройките на вашия профил.

В настройките на вашия профил ще видите няколко опции.

Това включва състояние на акаунта, Архив, Преглед като и др.

Под опцията Преглед като ще видите опция за дневник на дейността.

Страницата, до която искате да отидете, е страницата Управление на вашите публикации.

За да направите това, първо трябва да отворите своя дневник на дейностите.

Докоснете дневника на активността за да отидете в дневника на дейността си.

4. Докоснете Управление на вашите публикации

Забележка: Ако не виждате бутона Управление на вашите публикации, трябва да посетите вашия дневник за активност на настолен компютър вместо мобилното приложение на Facebook.

След като докоснете дневника на активността, ще се озовете в дневника си за активност.

В дневника си за активността ще можете да управлявате това, което споделяте във Facebook.

Това включва вашите публикации, взаимодействия, информация за потребителския профил и други.

В дневника си с активността ще видите и раздел Вашите публикации.

Докоснете Управление на вашите публикации в секцията Вашите публикации, за да управлявате публикациите си.

Ако не виждате бутона Управление на публикациите си, трябва да посетите своя дневник за активността на настолен компютър вместо мобилното приложение на Facebook.

Можете да направите това, като отидете на facebook.com > три точки > Дневник на дейностите > Управление на активността.

Като алтернатива можете да опитате принудително да затворите приложението Facebook и да го отворите отново.

След като отворите отново приложението Facebook, отидете още веднъж до дневника на дейността си.

Този път трябва да можете да видите бутона Управление на вашите публикации.